EmailTwitterFacebookLinkedIn


Contact 


Adres
F. HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
+31(0) 570 666 222


hrm@goudappel.nlDe vestiging in Deventer is de hoofdvestiging van Goudappel Coffeng.Met eigen vervoerVanuit de richting Drachten (N31)
of vanuit de richting Harlingen (Afsluitdijk. N31):
Volg de N31 en neem de afslag Leeuwarden Noord (de Noordwestelijke invalsweg op). Bij de verkeerslichten rechtsaf, vervolgens bij de rotonde rechtsaf en direct de eerste weg rechts. Aan het einde van de weg ziet u het pand Crystalic.

Vanuit de richting Groningen N355:
Almaar rechtdoor rijden tot de 2e rotonde en daar rechts (Europaplein, richting Harlingen). Vervolgens eerste verkeerslicht links, rotonde rechts, eerste afslag rechts. Aan het einde van deze weg ziet u het pand Crystalic..

Vanuit de richting Heerenveen N32:
Bij het knooppunt Werpsterhoek volg de borden Leeuwarden/Harlingen en neem de afslag Leeuwarden Noord ( de Noordwestelijke invalsweg op). Bij de verkeerslichten rechtsaf, vervolgens bij de rotonde rechtsaf en direct de eerste weg rechts. Aan het einde van de weg ziet u het pand Crystalic.

Met openbaar vervoer


Door hoofdingang naar binnen. Direct na de balie (voor de trap) rechtsaf. Aan het einde van het gebouw links de hoek om en daarna de trap op. U staat nu op het bordes van ons kantoor