EmailTwitterFacebookLinkedIn


Contact 


Adres (Center Offices 1, 9e verdieping)
Anna van Buerenplein 46
2595 DA Den Haag+31(0) 570 666 222


info@goudappel.nlDe vestiging in Deventer is de hoofdvestiging van Goudappel Coffeng.Met eigen vervoerVanaf het Prins Clausplein, volg de Utrechtsebaan en neem afslag 2 (richting Centraal Station, Centrum-Zuid). Rij 400 meter op de Prins Clauslaan richting Scheveningen. Ga na deze 400 m linksaf naar Bezuidenhoutseweg. Na 150 m: ga linksaf naar Prinses Irenestraat.

Onder New Babylon/Center Offices is een parkeergarage gevestigd. Deze is te bereiken vanaf de Bezuidenhoutseweg. Afbeelding zie P.

Neem vanuit de garage de lift naar de 1e verdieping van New Babylon. Volg vanuit de lift de borden receptie. Neem achter de receptiebalie de lift in Center Offices 1 naar de 9de verdieping. Op de 9de verdieping vindt u bij de lift direct onze entree.Met openbaar vervoer

Verlaat het station Den Haag Centraal aan de zijde van het Anna van Buerenplein (dit staat ook op de bebording in het station). Na 50 meter bevindt de ingang van New Babylon zich aan de linkerzijde. Afbeelding zie K.

Loop New Babylon binnen via een van de draaideuren. Vanaf de begane grond via een van de houten trappen naar de receptie op de 1e verdieping. Indien met de lift: neem de lift naar de 1e verdieping aan de zijde van het Anna van Buerenplein. Op de 1e verdieping bevindt zich de centrale receptiebalie met daarachter de liften naar Center Offices 1. Neem de lift in Center Offices 1 naar de 9e verdieping. Op de 9e verdieping vindt u bij de lift direct onze entree.

---

Vanaf Station Hollands Spoor kunt u het beste trein of tram naar Den Haag Centraal nemen en vervolgens bovenstaande routebeschrijving volgen. Dit geldt eveneens indien u New Babylon binnenkomt via de entree aan het Koningin Julianaplein of via de Bezuidenhoutseweg.