EmailTwitterFacebookLinkedIn


Contact 


Adres
De Ruyterkade 143
1011 AC Amsterdam
+31(0) 570 666 222


hrm@goudappel.nlDe vestiging in Deventer is de hoofdvestiging van Goudappel Coffeng.Met eigen vervoer
Vanaf de A1, A2, A10 Oost
Bij knooppunt Watergraafsmeer de Ring A10 volgen richting Zaanstad/ Purmerend. Neem op de A10 afslag S 114 (Zeeburg). Aan het einde van de afrit linksaf slaan richting centrum. Volg de weg (IJburglaan) door de Piet Heintunnel en sla bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Piet Heinkade). Na ongeveer 1.700 m rijdt u over een brug; onderaan die brug slaat u rechtsaf bij de verkeerslichten, u volgt de weg onder de hoofdrijbaan door en direct daarna slaat u weer rechtsaf om de parkeerplaatsen aan de De Ruyterkade te bereiken. Goudappel Coffeng is gevestigd op nummer 143.

Vanaf de A4, A8, A10 West
De Ring A10 West volgen tot de afslag S 102 (Westpoort). Na de afrit de S102 richting Centrum kiezen en vervolgens gedurende 4,5 km de doorgaande route blijven volgen (de nummering hiervan verandert van S102 naar S101 en daarna S100). Nadat u het Centraal Station gepasseerd bent, slaat u bij de eerste mogelijkheid linksaf een parallelweg op. U volgt de weg onder de hoofdrijbaan door en direct daarna slaat u rechtsaf om de parkeerplaatsen aan de De Ruyterkade te bereiken. Goudappel Coffeng is gevestigd op nummer 143.

Met openbaar vervoer


Ons kantoor in Amsterdam is het beste bereikbaar per openbaar vervoer: het ligt op 5 à 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Neem vanaf het Centraal Station de achteruitgang (Noord). Ga rechtsaf en loop langs het water. Nadat u over een bruggetje bent gelopen, steekt u de weg over om de panden aan de De Ruyterkade te bereiken. Goudappel Coffeng is gevestigd op nummer 143.