Medior/senior Stedenbouwkundige - Landschapsarchitect

Locatie: Deventer, Amsterdam en/of Eindhoven

Vind jij het belangrijk om onze steden en dorpen leefbaar en aantrekkelijk te maken en lever jij graag jouw bijdrage aan een gezonde en inclusieve openbare ruimte voor iedereen? Werk jij graag mee aan een passende balans in onze woonomgeving tussen verkeersruimte, verblijfsruimte en ruimte voor groen en klimaatadaptatie? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Voor ons team Mobiliteit & Ruimte zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste en creatieve collega. 

 

Wat ga jij doen?

 

Als ervaren ruimtelijk ontwerper werk je mee aan uiteenlopende projecten op verschillende schaalniveaus. Van het opstellen van visies en concepten tot het maken van inrichtingsplannen. Van strategie tot straat en van concept tot concreet. Daarin past jou de rol als projectleider en ben jij in staat processen goed te begeleiden.

Je levert je bijdrage aan de woonopgave, klimaatopgave, energietransitie en de daar aangekoppelde mobiliteitstransitie. Jij zet mobiliteit in om ruimtelijke kansen te creëren en ziet verkeer hierbij nadrukkelijk als integraal onderdeel van de totale openbare ruimte. Dit doe je samen met onze opdrachtgevers en andere stakeholders. Deze opdrachtgevers variëren van grote steden tot kleinere dorpen met allemaal hun eigen opgaves. Je werkt samen in een team met landschapsarchitecten, planologen, stedenbouwkundigen en verkeerskundigen.


Bekijk hier ons projectenoverzicht 'RUIMTE MAKEN voor iedereen' om een indruk te krijgen waar jij aan gaat werken.

 

 

 

Wat breng jij mee?

 • Je bent geen junior meer, maar hebt voldoende aantal jaren relevante werkervaring opgedaan en een afgeronde HBO of WO opleiding in stedenbouw of landschapsarchitectuur.
 • Je bent creatief, analytisch onderlegd en beschikt over goede ontwerpvaardigheden.
 • Je werkt met sterke beelden in proces, analyse en planvorming.
 • Je bent in staat als projectleider op te treden.
 • Een proactieve inzet, communicatief vaardig en je kunt goed samenwerken met je stakeholders.
 • Sterke grafische vaardigheden en je kunt goed overweg met Adobe CS (Indesign, Illustrator, Photoshop).
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift*
 • En uiteraard heb je affiniteit met verkeer en zie je dit als integraal onderdeel van de openbare ruimte.

(*speaking and writing Dutch is a strict requirement)

 

 

 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Goudappel, dé expert in mobiliteit.
Als mobiliteitsadviesbureau hebben wij onszelf tot doel gesteld een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving te creëren voor iedereen. Dat doen we door trends en inzichten op het gebied van mobiliteit te vertalen naar beslisinformatie en handelingsperspectieven voor onze opdrachtgevers. We adviseren niet alleen over mobiliteit maar ontwikkelen ook zelf slimme software om relevante data te ontsluiten. We werken met ruim 250 mobiliteitsexperts, vanuit vijf locaties in het land aan de uitdagingen van nu, maar met onze blik gericht op de toekomst.

 

Het team Mobiliteit & Ruimte bestaat uit verkeerskundigen, ontwerpers, planologen, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. Wij adviseren overheden bij hun verkeerskundige en ruimtelijke opgaven. Samen komen wij tot integrale en gedragen visies, plannen en ontwerpen.

 

Diversiteit en inclusiviteit 
Goudappel werkt vanuit de overtuiging dat we door diversiteit in inzichten en perspectieven tot de beste oplossingen komen. Een divers samengesteld medewerkersbestand stelt ons in staat om deze rijke schakering aan perspectieven en oplossingsrichtingen te vinden. Daarom bieden we onze medewerkers een omgeving waarin respect, gelijkwaardigheid en ontwikkelingskansen vanzelfsprekend zijn, zodat iedereen zich bij ons thuis en gehoord voelt. Op die manier kunnen we een optimale bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefomgeving en het vergroten van de brede welvaart.

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele werktijden, hybride werken (thuis, of op één van onze werklocaties) en goede thuiswerkvoorzieningen.
 • Goed salaris afhankelijk van ervaring en meegebrachte kennis.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (incl. winstdelingsregeling en de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van ons bedrijf via onze certificatenregeling).
 • Arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast contract.
 • Ten minste 32 verlofdagen (incl. twee keuze feestdagen) op basis van een fulltime contract.
 • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als mens én als professional via onze eigen Goudappel Campus.
 • Wij stimuleren duurzame vervoerwijzen d.m.v. een NS-Businesscard of je ontvangt een goede reiskostenvergoeding. Daarnaast kun je deelnemen aan het fietsplan.
 • Gezellige werklocaties op loopafstand van station Deventer, Amsterdam of Eindhoven.
 • Grote variatie aan allerlei verschillende typen projecten.
 • Actieve personeelsvereniging met verschillende (online) activiteiten.

 • Jong Goudappel & Gouden Vrouwen: inspirerende netwerken binnen Goudappel.

 • Een open cultuur waarin vertrouwen, samenwerken en professionaliteit uitgangspunt zijn.

 

 

 


Enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de ‘Solliciteren’ button. Upload je cv, eventueel portfolio, en geef een korte motivatie.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marco Aarsen (06 - 20 72 27 29 | maarsen@goudappel.nl) of teammanager Gerwin de Boer (06 - 50 86 21 30).
Voor algemene vragen kun je contact opnemen met Annemarie Hilarius (06 - 29 65 50 60), HR-adviseur.