EmailTwitterFacebookLinkedIn

Senior adviseur logistiek (32-40 uur)

Locatie: Deventer of Den Haag

Logistiek is altijd en overal om ons heen. Door de lucht, per spoor, via de weg of over water: goederen zijn op ieder moment van de dag voor ons onderweg. Bouwmaterialen ten behoeve van de woningbouwopgave, de bevoorrading van een restaurant met gezellig terras of het transport van containers vanuit Rotterdam. Dit maakt goederenvervoer een onlosmakelijk onderdeel van ons mobiliteitssysteem. De toenemende druk op de ruimte en mobiliteit in Nederland zorgt voor nieuwe uitdagingen en prioriteiten. Hoe vervoeren wij de goederen zonder schadelijke uitstoot? Hoe beperken we de impact van grote voertuigen op ons mobiliteitssysteem en hoe vergroten wij tegelijkertijd de efficiëntie van de bevoorrading van onze stad? Het slaan van een brug tussen goederenvervoer, ruimtelijk beleid, mobiliteit en politiek-bestuurlijke ambities is hiervoor noodzakelijk. Wil jij bijdragen aan de mobiliteitstransitie, heb je passie voor mobiliteit en transport en heb je affiniteit met werken voor overheden? Dan willen we je graag ontmoeten!

 

Wat ga jij doen?

Bij Goudappel zijn wij ambitieus en bouwen hard aan ons team om onze marktpositie te verstevigen en uit te bouwen. Jij wordt een belangrijke spil binnen ons team. Je werkt samen met collega’s uit alle teams aan het verder uitbouwen onze adviespositie op het logistieke vlak waarbij je ook in staat bent op de brug te slaan naar onderwerpen als gebiedsontwikkeling en mobiliteitsbeleid. Je draagt onze visie actief uit naar buiten en geef je leiding aan projecten waarmee wij ons portfolio verder kunnen versterken. Daarbij stuur je onze ambitieuze (junior) adviseurs aan en zorgt voor coaching zodat zij zich verder ontwikkelen.

Onze deskundigheid is de belangrijkste reden voor opdrachtgevers om ons in te huren. Jij bent dan ook iemand met aantoonbare ervaring op het gebied van advies en beleidsvorming voor overheden. Daarnaast begrijp je hoe de logistieke sector werkt en wat de belangen van de verschillende actoren zijn. Vanuit die inhoud geef je sturing aan projecten. Je bent daarnaast een echte teamspeler, die het leuk vindt om anderen beter te maken en samen resultaat te boeken. Tot slot is leidinggeven aan een project natuurlijk ook sturen op planning en budget. Zodat we waarmaken wat we beloofd hebben en bij voorkeur zelfs de verwachtingen overtreffen.

 

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een flink aantal jaren ervaring in het werkveld van mobiliteit en/of logistiek als adviseur of beleidsmedewerker bij een overheid.
 • Je hebt affiniteit met acquisitie en beschikt over een uitgebreid netwerk in de logistieke wereld en bent geen onbekende in ons netwerk bij overheden.
 • Je bent een gewaardeerde gesprekspartner voor onze (potentiële) opdrachtgevers.
 • Je wilt verantwoordelijkheid nemen om samen met collega’s en partners te komen tot een mooi resultaat.
 • Je bent gepassioneerd en bevlogen om anderen mee te nemen in jouw verhaal en schuwt het podium daarin niet.

Wie zijn wij?

Wij zijn Goudappel, dé expert in mobiliteit. Binnen ons Specialistenteam bundeldelen wij de kennis van verschillende disciplines. Naast onze logistieke experts werken in het team ook onderzoekers, gedragspsychologen, ruimtelijk economen, procesmanagers, parkeerdeskundigen, verkeerskundigen, juristen, data-analisten en openbaar vervoer specialisten. Het team is opgedeeld drie hoofdonderdelen: Beleids- & Gedragsonderzoek, Parkeren & Locatieontwikkeling en Openbaar Vervoer. Wij willen dé kennisleider binnen het vakgebied zijn. Wij schakelen snel en leveren kennis, inspiratie en praktische adviezen en diensten aan onze opdrachtgevers. Onze logistieke adviseurs werken dagelijks aan slimme en duurzame logistiek in Nederland en daarbuiten. Dat doen ze in samen met collega’s uit andere teams van Goudappel en samen met onze partners. Wij vertalen trends, data en inzichten op het gebied van logistiek en de leefomgeving naar beslisinformatie en handelingsperspectief voor onze opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies, en projectontwikkelaars. Zo leveren we een tastbare bijdrage aan de verduurzaming en leefbaarheid van onze woon- en werkgebieden en tegelijkertijd aan de transitie van de logistieke sector. We werken nauw samen met universiteiten en kennisinstellingen en zijn gedreven om de markt te verrassen met nieuwe ideeën, inzichten en tools. Kortom, je kunt dus bouwen op een team van gedreven collega’s die allemaal passie hebben voor mobiliteit en transport.

 

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele werktijden, hybride werken (thuis, of op één van onze werklocaties) en goede thuiswerkvoorzieningen.
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring en meegebrachte kennis.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (incl. winstdelingsregeling en de mogelijkheid om eigenaar te worden van ons bedrijf via een certificatenregeling).
 • Ten minste 32 verlofdagen (incl. collectief vrije dagen) op basis van een fulltime contract.
 • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als mens én als professional via onze eigen Goudappel Campus.
 • Wij stimuleren duurzame vervoerwijzen d.m.v. een NS-Businesscard, een fietsplan en/of een goede reiskostenvergoeding.
 • Actieve personeelsvereniging met verschillende (online) activiteiten.
 • Jong Goudappel & Gouden Vrouwen: inspirerende netwerken binnen Goudappel.
 • Wij geloven in diversiteit en inclusiviteit: wij hebben een open bedrijfscultuur waarbij wij elkaars verschillen erkennen en accepteren en werken als bureau actief aan een meer divers personeelsbestand dat representatief is voor onze samenleving.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de ‘Solliciteren’ button. Upload je cv, eventueel portfolio, en geef een korte motivatie.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jeroen Roelands  (06 - 51 54 11 71) of Nick Juffermans (06 – 15 90 29 61). Voor algemene vragen kun je bellen met Jeannet Konijnenberg, HR-adviseur (06 – 51 19 53 78).

 

 

Tessa van de Most

Afdeling HRM

06-15 61 14 14